Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Directie Ajax Treft Ingrijpende Maatregelen Na Teleurstellende Resultaten

Ajax Grijpt Drastisch In: 'Directie Geschrokken'

Directie Ajax Treft Ingrijpende Maatregelen Na Teleurstellende Resultaten

Ajax Amsterdam heeft drastische maatregelen genomen in de nasleep van de teleurstellende resultaten van het afgelopen seizoen. De clubdirectie heeft besloten om trainer Alfred Schreuder te ontslaan en technisch manager Gerry Hamstra op non-actief te stellen.

Maatregelen Noodzakelijk Volgens Clubleiding

Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax, gaf aan dat de maatregelen noodzakelijk waren gezien de tegenvallende prestaties. Hij verklaarde:

"We hebben noodgedwongen moeten ingrijpen. De resultaten zijn gewoon niet goed genoeg geweest. We zijn teleurgesteld over de prestaties van het team en de ontwikkelingen binnen de technische staf."

Ajax Grijpt Drastisch In

De ingrijpende maatregelen omvatten:

  • Het ontslag van trainer Alfred Schreuder
  • Het op non-actief stellen van technisch manager Gerry Hamstra
  • Het aanstellen van John Heitinga als interim-trainer
  • Het formeren van een nieuwe technische commissie

Directie Geschrokken

Volgens bronnen binnen de club was de directie "echt geschrokken" van de slechte resultaten. De club had hoge verwachtingen voor het seizoen, maar het team presteerde ver ondermaats.

Ajax Richt Zich Op Toekomst

Ondanks de teleurstellende resultaten blijft Ajax gericht op de toekomst. De club is van plan om de technische staf te versterken en het team opnieuw op te bouwen. Van der Sar zei:

"We zijn ervan overtuigd dat we met deze maatregelen de juiste stappen zetten om Ajax weer terug te brengen naar de top."


Comments